Fizetési lehetőségek

 

ÁFA információ 2022

2022. szeptember 1-jétől a KATA adózási törvény módosítása miatt csak magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni.

2021. január 1-től a feltüntetett termékárak, részösszegek és a kosár végösszege alanyi adómentesség (AAM) miatt 0% áfát tartalmaznak.

A 2020. december 31. után kifizetett megrendelésekről kizárólag AAM-es, 0% áfás számlát áll módunkban kiállítani.

Utánvét

Utánvétellel történő rendelésnél esetén átvételkor a futárszolgálat munkatársának fizetheti ki a termékek vételárát készpénzben vagy bankkártyával . A fizetendő pontos összegét rendeléskor a rendszerünk automatikusan kiküldi a megadott e-mail címre.

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a PayPal Zrt. rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Előre átutalás

Előre utalás esetén átutalhatja a bankszámlánkra a rendelés végösszegét, így olcsóbb lesz a szállítási díj, mert nincs utánvét kezelés.

A szállítási díj utánvétes fizetés esetén Magyarországi címre: 1.750 Ft, előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1.450 Ft.

Európán belül, de Magyarországon kívüli címre a szállítás díja:  3.590 Ft

Személyes átvétel

A megrendelések személyes átvétele esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat. Személyes átvétel az alábbi címen lehetséges. Előre átutalással vagy bankkártyás fizetéssel szükséges kifizetni a webáruházban előzetesen leadott megrendeléseket.

Rendelések személyes átvétele: 6500 Baja, Attila u. 3. fsz. 4. Maya Gobelin iroda

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat!

Információs telefonszámunk: +36(70)5558207


Legnépszerűbb kivarrható gobelin képeink


Legújabb kivarrható gobelin képeink