Virágos kék bicikli kivarrható gobelin (MG-528)

3.084 Ft19.081 Ft

A Maya Gobelin árak megjelenítéséhez először méretet kell választania, majd megjelölheti, hogy tű vagy normál kanavára nyomtatva szeretné-e a terméket. A kivarrható, nyomtatott gobelin alapot megrendelheti a kép színeihez válogatott, jó minőségű Puppets Mouliné hímzőfonallal is. A hímzőfonál mennyiségre garanciát vállalunk, melyről ide kattintva tudhat meg több információt. A webáruház használathoz ide kattintva kaphat segítséget. Termékeinket a méret, a kanava fajtája és a termék azonosító (pl. MG-003 stb.) bediktálásával telefonon is megrendelheti: +36(70)3693842

Törlés

 • * 

  Mi a különbség?


  • 0 Ft
  • 0 Ft

  Mégsem

  Ehhez a kivarrható gobelinhez külön rendelhet Anchor Lamé ezüst vagy arany színű hímzőfonalat is. Kattintson a kiválasztott fonal képére és állítsa be a rendelési darabszámot. Az ár egy motring, azaz 8 méteres hímzőszálra vonatkozik.

  • 398 Ft
  • 398 Ft

Karácsonyi szállítási információk

Kedves Vásárlónk! A Gobelin.hu webáruházban leadott rendelések karácsony előtti kiszállítását, fonalas rendelés esetén 2021.12.15-ig, fonál nélküli rendelés esetén 2021.12.20-ig leadott rendelés esetén tudjuk garantálni. Karácsonyra már nem tudunk egyedi gobelin készítést vállalni. A karácsonyi ünnepek után a két ünnep között és 2022-ben a megszokott módon működik a termékek megrendelése, kézbesítése.

Boldog, békés, áldott és egészségben telő ünnepeket kívánunk Önnek!

Karácsonyi hangulatú kínálatunkat megtekintheti a képre kattintva: