fbpx

Bernáthegyi egy pici lánnyal kivarrható gobelin (MG-320)

3.084 Ft19.081 Ft

A Maya Gobelin árak megjelenítéséhez először méretet kell választania, majd megjelölheti, hogy tű vagy normál kanavára nyomtatva szeretné-e a terméket. A kivarrható, nyomtatott gobelin alapot megrendelheti a kép színeihez válogatott, jó minőségű Puppets Mouliné hímzőfonallal is. A hímzőfonál mennyiségre garanciát vállalunk, melyről ide kattintva tudhat meg több információt. A webáruház használathoz ide kattintva kaphat segítséget. Termékeinket a méret, a kanava fajtája és a termék azonosító (pl. MG-003 stb.) bediktálásával telefonon is megrendelheti: +36(70)3693842

Kiürítés
 • *Kérem válasszon kanava típust

  kattintson a megfelelő képre!


  • 0 Ft
  • 0 Ft

  Kattintson a kis körbe és helyezzen egy pipát, amennyiben színre válogatott, jó minőségű Puppets Mouliné fonállal kéri ezt a kivarrható gobelin képet! A hímzőfonállal rendelt csomag nem csak a fonal árát, hanem a színre válogatás szolgáltatási díját is tartalmazza.

  Mégsem

  Ehhez a kivarrható gobelinhez külön rendelhet Anchor Lamé ezüst vagy arany színű hímzőfonalat is. Kattintson a kiválasztott fonal képére és állítsa be a rendelési darabszámot. Az ár egy motring, azaz 8 méteres hímzőszálra vonatkozik.

  • 398 Ft
  • 398 Ft