Szállítási információk

Amennyiben a postai utánvételes szállítást választja (csak Magyarországi címre lehetséges), úgy a rendszer automatikusan a rendelés értékéhez számolja az utánvétes szállítás költségét, mely egységesen 1.750 Ft.

Külföldi szállítás csak bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással lehet kifizetni. A szállítás költsége: 4600 Ft

Bankkártyás vagy előre utalásos fizetés esetén – magyarországi címre – a szállítás postaköltsége 1.450 Ft.

A megrendelések személyes átvétele esetén nem számolunk fel szállítási díjat. Személyes átvétel az alábbi címen lehetséges.

Rendelések személyes átvétele: 6500 Baja, Attila u. 3. fsz. 4. Maya Gobelin iroda

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékeket az Ön megrendelése alapján küldjük gyártásba (nyomtatásra), melynek az átfutási ideje 1-2 nap. Amennyiben színre válogatott hímzőfonállal rendel terméket, akkor a fonalak válogatása a megrendelések sorrendjében történik, emiatt a feldolgozási idő a megrendelések mennyiségétől függően további 1-5 nappal tovább tart. A kiszállítás időtartama 1-2 nap, de legtöbb esetben a feladástól számított következő napon megérkezik a termék.

A szállító cég értesíteni fogja Önt a várható kiszállítási időpont pontosítása végett. A szállító cég sikertelen kézbesítés esetén két egymást követő  munkanapon megkísérli a kiszállítást. Elégtelen cím vagy nem jelentkeztek a küldeményért opció esetén, az újra postázás költségeit nem vállaljuk, a megrendelőt terhelik. Amennyiben nem érkezne meg a csomag, kérem, jelezze munkatársunknak, aki segítséget tud nyújtani a probléma esetén.

Telefonszám: +36(70)5558207

Külföldre történő postázással kapcsolatos információk

Termékeinket külföldi címre történő megrendelés esetén a https://mayagobelin.de vagy a https://mayagobelin.com webáruházban rendelheti meg.


Legnépszerűbb kivarrható gobelin képeink


Legújabb kivarrható gobelin képeink