Megrendelői szerződés

Felek:

Megrendelői szerződés

Felek:

Szolgáltató: Netguru Kft. 6500 Baja, Téglás u. 6/A.
Vevő: az elektronikus űrlapon megadott adatok alapján, IP cím azonosítással

Tárgy:

A rendelésben megadott adatok a megrendelői szerződés elemei, mely alapján „Megrendelést elküldöm” gomb megnyomása esetén megrendeli a kosarába beválogatott termékeket.

Feltételek:

Valótlan adatok megadása okirat hamisítás tényét valósítja meg.

Amennyiben a postai utánvételes szállítást választja (csak Magyarországi címre lehetséges), úgy a rendszer automatikusan a rendelés értékéhez számolja az utánvétes fizetés költségét, mely egységesen 1700 Ft.

Előre átutalás, bankkártyás fizetés és banki készpénz befizetés esetén magyarországi címre a szállítás postaköltsége 1300 Ft.

Amennyiben a vevő képes a fent leírt előre fizetési módok valamelyikén fizetni és képes egy általa megjelölt csomagponton fogadni a megrendelt terméket, akkor azt jelezheti webáruházunk felé, így olcsóbbá tehető a szállítás.

Magyarországon kívüli címre rendelés esetén csak előre átutalással történő fizetést tudunk elfogadni. Ebben az esetben a postai szállítás költsége a mindenkori postai díjszabás alapján történik a csomag súlyától függően.

Amennyiben termékünkkel nincs megelégedve, úgy a cégünk által vállalt 15 napos pénz visszafizetési garancia időtartama alatt visszaküldheti a terméket, melynek árát banki átutalással visszafizetjük.

Szolgáltató tisztában van az adatvédelmi törvény tartalmával, s ez alapján az adatokat harmadik fél részére nem szolgáltathatja ki.

Ezen szerződés a szolgáltató székhelyén jön létre, mely alapján bármilyen jogvita esetén a szolgáltató székhelye szerinti bíróság az illetékes.

Ezen szerződés aláírások nélkül is érvényes, érvényessége a „Megrendelést elküldöm” gomb megnyomásával lép hatályba.