A Maya Gobelin webáruház vásárlási és felhasználási feltételei

Felek:

A webáruház üzemeltetője: Király Zsófia ev. (cím: 6500 Baja, Attila u. 3. fsz 4., adószám: 56136137-1-23)

Vevő: a megrendelő űrlapon keresztül vásárlást kezdeményező személy

Tárgy: 

A https://gobelin.hu domain alatt elérhető Maya Gobelin webáruház / weboldal használata és a webáruházon keresztül történő vásárlás feltételei.

ÁFA információ 2022

2022. szeptember 1-jétől a KATA adózási törvény módosítása miatt csak magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni.

2021. január 1-től a feltüntetett termékárak, részösszegek és a kosár végösszege alanyi adómentesség (AAM) miatt 0% áfát tartalmaznak.

A megrendelt termékek egyedi rendelésnek minősülnek, mivel a kiválasztott méret és vászon típus alapján kerülnek legyártásra. A termékek pontos árai függnek a megrendelt mérettől és attól, hogy a vásárló szettben, egyedileg válogatott hímzőfonallal együtt vagy – anélkül – csak a nyomtatott hímzővásznat rendeli meg.

A 2020. december 31. után kifizetett megrendelésekről kizárólag AAM-es, 0% áfás számlát áll módunkban kiállítani.

Szállítási határidők

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékeket az Ön megrendelése alapján küldjük gyártásba (nyomtatásra), melynek az átfutási ideje 1-2 nap. Amennyiben színre válogatott hímzőfonállal rendel terméket, akkor a fonalak válogatása a megrendelések sorrendjében történik, emiatt a feldolgozási idő a megrendelések mennyiségétől függően további 1-5 nappal tovább tart. A kiszállítás időtartama 1-2 nap, de legtöbb esetben a feladástól számított következő napon megérkezik a termék.

Szállítási és fizetési módok

Amennyiben a postai utánvételes szállítást választja (csak Magyarországi címre lehetséges), úgy a rendszer automatikusan a rendelés értékéhez számolja az utánvétes fizetés költségét, mely egységesen 1750 Ft.

Előre átutalás, bankkártyás fizetés és banki készpénz befizetés esetén magyarországi címre a szállítás postaköltsége 1450 Ft.

Magyarországon kívüli címre rendelés esetén csak előre átutalással történő fizetést tudunk elfogadni. Ebben az esetben a postai szállítás költsége a mindenkori postai díjszabás alapján történik a csomag súlyától függően. Európa határain belül, de Magyarországon  kívülre a szállítási díj: 4600 Ft.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Termékgarancia

10 napos indoklás nélküli pénz visszafizetési garancia

Termékeinkre 10 napos, indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát biztosítunk. A pénz visszafizetési garancia keretein belül a tőlünk rendelt termékek árát tudjuk visszafizetni vagyis a szállítási díj levonása után fennmaradó összeget. A szállítási díj minden esetben, rendelési összeghatár nélkül kétféle összeg lehet. A megrendelés előre utalásos fizetése esetén a szállítás díja 1450 Ft, míg az utánvétes szállítás díja 1750 Ft. Ez a költség, abban az esetben is levonásra kerül a rendelés összegéből, amennyiben a szállítás díját egy bizonyos rendelési összeg felett a Maya Gobelin webáruház átvállalta a vevő helyett.

  • a 10 napos, indoklás nélküli pénz visszafizetési garancia, akkor érvényesíthető, amennyiben a vevő a termék átvételének pillanatától számítva, 10 napon belül, igazolható módon postára adta a terméket a webáruház címére
  • a visszaküldés költségeit a vásárlónak kell fizetnie
  • csak érintetlen, eredeti állapotú hímzőképet és bontatlan hímzőfonalat tudunk indoklás nélkül visszavenni
  • kizárólag bankszámlára tudjuk visszautalni az indoklás nélküli pénz visszafizetési garancia keretein belül visszaküldött termékek vételárát
  • a visszautalt összeg csak a termékek árát fogja tartalmazni, illetve a szállítási díj a fent említett módon minden esetben levonásra kerül

Általános termékgarancia

A Maya Gobelin a magyar jogszabályok által előírt termékgaranciát vállalja a termékeire, de kizárólag az alább leírt használati utasítás betartásával.

  • termékeink nem moshatóak, mosás esetén esetleg a festék kioldódhat és átszínezheti a hímzés színeit
  • termékeink nem gyűrhetőek. Olyan extra minőségű, merev anyagú kanavára nyomtatjuk a Maya Gobelin hímzőképeket, mely nagy méretben is csak minimálisan deformálódik hímzés közben, de ezt az anyagot nem lehet gyűrni vagy összehajtani, mert a festés megsérülhet, megtöredezhet. Nagyobb méretű képeinkhez hímzőkeret vagy -állvány használata ajánlott.
  • a Maya Gobelin közepes vasalási hőmérsékleten vasalható
  • a kihímzett Maya Gobelin esetleges tisztítását vagy keretezését szakembernek kell elvégeznie

Összehajtott vagy gyűrődésből eredő festékhibás gobelin hímzőképet nem áll módunkban visszavenni vagy becserélni!

Hímzőfonál színhűség és mennyiség garancia

Szettben rendelt, azaz kanavára nyomtatott hímzőkép + hímzőfonal + hímzőtű termékeinkhez igyekszünk a megfelelő színű és mennyiségű Venus vagy Puppets hímzőfonalakat biztosítani. A hímzőfonál színválogatása nem a terméken található színminta sáv alapján történik, hanem 8×8 cm-es területeket figyelembe véve a hímzőkép és annak színei alapján. Előfordulhat, hogy a számítógép érzékeli a minimális szín árnyalat különbségeket is és megjelenik egy-egy árnyalat a hímzőkép színminta sávjában, de nem minden esetben létezik az az árnyalatnyi különbség a hímzőfonal színeiben. Ilyen esetben előfordulhat, hogy kevesebb szín van a csomagban, mint amennyi a színminta sávban látható. Azért használunk két féle hímzőfonalat, mert van olyan színárnyalat, mely az egyikből és van, amely a másik hímzőfonal márkából létezik.

Mi is tévedhetünk és előfordulhat, hogy nem elegendő a gobelinhez csomagolt hímzőfonal mennyisége vagy hiányzik valamely színárnyalat. Ilyen esetekben a vásárlástól számított 1 éven belül a vásárló jelzése alapján díjmentesen pótoljuk a hiányzó fonalakat. Ebben az esetben a vásárlónak kell meghatároznia, hogy milyen márkájú, színkódú és mennyiségű fonalra van szüksége.

Garanciális ügyintézés: +36(70)5558207

Adatvédelem

A Maya Gobelin webruház adatvédelmi szabályzatát itt érheti el.

Általános

A nem szabályozott kérdésekben a Ptk.-ban meghatározott általános szabályozás érvényes. Ezen szerződés a szolgáltató bajai székhelyén jön létre, mely alapján bármilyen jogvita esetén a szolgáltató székhelye szerinti bíróság az illetékes.

Ezen szerződés aláírások nélkül is érvényes, érvényessége ráutaló magatartással lép hatályba.


Legnépszerűbb kivarrható gobelin képeink


Legújabb kivarrható gobelin képeink